LÄRARE/INSTRUKTÖRER/KONTAKT

danZfit 

Dans & Fitness i Trelleborg


Vi finns på Glädjebacksgatan 7!


Kontakt

Email: info@danzfit.se

Tel: 0702-104555


FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM!!  
KONTAKT/INSTRUKTÖRER

 

Frida Ekberg Bennecir / info@danzfit.se / 0702-104555

 

Kontakta gärna Frida för inhyrning vid skolaktiviteter, event och möhippor och barnkalas!

 

 

FRIDA (Streetjazz, Jazzdans, BOO street, Zumba Kids, ZUMBA, STRONG by Zumba, Barre Move, Zumba, Zumba STEP, Zumba TONING, Booiaka, Zumba GOLD)

Frida är ägare och grundare av danzfit. En barndomsdröm som blev verklighet!

Dansen har alltid varit hennes stora passion i livet. Frida började undervisa barndans redan i ung ålder. Hon är skolad inom street och jazzdans, men har dansat och undervisat många olika stilar genom åren.

Hon är även utbildad inom olika fitness program. Dansen ligger dock varmt i hjärtat och det syns i hennes klasser!

Hon älskar att inspirera andra och dela med sig av den glädje hon själv känner för dansen.

Som instruktör och danspedagog är det viktigt att hela tiden utvecklas, att få bredare kunskap för att kunna erbjuda de bästa klasserna. Nu senast dansade hon i New York och i våras gick hon en utbildning i dans för hälsa som är en metod för att hjälpa tjejer 13-18 år med pyskisk ohälsa. I juli reser hon till Usa på convention för ännu mer utbildning och inspiration.

Frida har bla licenser och utbildningar inom Aerobic/step, Afro, Booiaka®, Core, Barre Move, Dance Detox Flow,  Zumba®Fitness, Zumba®Toning, Zumba®Step, Zumba®Gold, Zumba®Kids Zumba®Kids jr, STRONG by Zumba.

"Mina klasser är fulla av positiv energi och dansglädje! Kom och prova du med!"

 

 

 

 

 

 

ULRIKA (ZUMBA, STRONG by ZUMBA)

Ulrika är instruktör i Zumba och STRONG by Zumba. Ulrika har alltid tyckt om att dansa. Som liten dansade hon jazzbalett och har även hållit på med gymnastik.

Efter att hon själv slutade att träna gymnastik så började hon som tränare för barngrupper. Zumba kom in i hennes liv 2011, då hon började gå och dansa förFrida.

Efter ett par år utbildade Ulrika sig till instruktör och har varit det sen 2015. Hon är sen 2016 även  STRONG by ZUMBA instruktör. Ulrika har en enorm pedagogisk förmåga. Hennes resa som instruktör är en uppåtkurva och danzfit är så glada att ha henne med i teamet.

"Jag hoppas kunna inspirera andra till att känna samma glädje för dans som jag själv gör!

 


 

 

 

 TANIA (Street)

Mitt namn är Tania och jag är snart 17år. Pluggar samhällslinjen på gymnasie i Malmö, och dansar såklart. Har dansat allt från reggaeton till dancehall men allra mest streetdance. Jag har dansat så länge jag kan minnas, och har alltid älskat att göra det.

För andra året i rad är jag en av ledarna på danZfits dance camp.

Jag har stor erfarenhet av både shower och tävlingar, och ser fram emot att använda dessa genom att få dansa street med ungdomarna nu i höst. Hoppas vi ses!”


IDA (danzfit mix)

Ida är 22 år gammal. Studerar till socionom på malmö universitet. Jobbar på Ica supermarket som färskvaruchef. Tränat truppgymnastik i 16 år, tävlingsgymnast sedan 2006 i både mixlag och damlag (tjejlag). Tävlat i fristående, trampett och tumblinggolv. Gymnastiktränare sedan 2010 Bamsegympa Basgrupp Tävlingstrupp Pojkar Parkour

För mig är dans det bästa sättet att slappna av på.  Genom dansen kan man uttrycka så mycket känslor, hämta energi och bara få vara.  Jag som ledare vill sprida massa härlig energi och glädje, bidra till gemenskap och personlig utveckling.