LÄRARE/INSTRUKTÖRER/KONTAKT


KONTAKT/INSTRUKTÖRER

 

Frida Ekberg Bennecir / info@danzfit.se / 0702-104555

 

Kontakta gärna Frida för inhyrning vid skolaktiviteter, event och möhippor och barnkalas!

 

 

FRIDA (Streetjazz, Jazzdans, BOO street, Zumba Kids, ZUMBA, STRONG by Zumba, BARRE MOVE, CORE, ZUMBA, ZUMBA STEP, ZUMBA TONING, BOOIAKA, ZUMBA GOLD)

Frida är ägare och grundare av danzfit. En barndomsdröm som blev verklighet!

Dansen har alltid varit hennes stora passion i livet. Hon har mestadels dansat och undervisat i street och jazzdans, men har provat många olika stilar genom åren.Frida började undervisa barndans redan i ung ålder. Så småningom utbildade hon sig även inom olika fitness program. Dansen ligger varmt i hjärtat och det syns i hennes klasser!

Hon älskar att inspirera andra och dela med sig av den glädje hon själv känner för dansen.

Som instruktör och danspedagog är det viktigt att hela tiden utvecklas, att få bredare kunskap för att kunna erbjuda de bästa klasserna.

Frida har bla licenser och utbildningar inom Aerobic/step, Afro, Booiaka®, Core, Barre Move, Dance Detox Flow,  Zumba®Fitness, Zumba®Toning, Zumba®Step, Zumba®Gold, Zumba®Kids Zumba®Kids jr, STRONG by Zumba.

"Mina klasser är fulla av positiv energi och dansglädje! Kom och prova du med!"

 

 

 

 

 

 

ULRIKA (ZUMBA, STRONG by ZUMBA)

Ulrika är instruktör i Zumba och STRONG by Zumba. Ulrika har alltid tyckt om att dansa. Som liten dansade hon jazzbalett och har även hållit på med gymnastik.

Efter att hon själv slutade att träna gymnastik så började hon som tränare för barngrupper. Zumba kom in i hennes liv 2011, då hon började gå och dansa förFrida.

Efter ett par år utbildade Ulrika sig till instruktör och har varit det sen 2015. Hon är sen 2016 även  STRONG by ZUMBA instruktör. Ulrika har en enorm pedagogisk förmåga. Hennes resa som instruktör är en uppåtkurva och danzfit är så glada att ha henne med i teamet.

"Jag hoppas kunna inspirera andra till att känna samma glädje för dans som jag själv gör!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VANESSA (ZUMBA Kids Jr & ZUMBA)

"Jag heter Vanessa, är en glad och energifylld tjej på 24 år. Jag har dansat sen jag var 6 år, allt ifrån aerobic till street. Jag älskar att dansa för att du känner en obeskrivlig lycka när du dansar, en energi och glädje för livet. Känslan är svår att beskriva, men det är en känsla jag aldrig vill försvinner. Men en sak är säker, det handlar mycket om glädje...den är viktig! Min dröm är att få jobba som lärare, men jag tänker aldrig släppa dansen! Jag kom i kontakt med danZfit för första gången då jag såg dom uppträda på Palmfestivalen. Jag fastnade direkt för utstrålningen och glädjen de speglade, precis som det är!!! Alla fullkomligt lyste och jag kände att jag ville vara en del av deras gemenskap och glädje. Jag började dansa hos Frida och 2015 gick jag instruktörsutbildning i Zumba tillsammans med Ulrika i vår huvudstad Stockholm. Det är något av det bästa jag gjort i mitt liv, jag vill inspirera andra att känna samma glädje som jag gör vad gäller dans och jag vill inrikta mig på att ge barnen den bästa upplevelsen de kan få så att de tar med sig glädjen för att dansa vidare i livet utan bekymmer.

 

 

 

 

 

 

TANIA (Boo street)

Mitt namn är Tania och jag är snart 17år. Pluggar samhällslinjen på gymnasie i Malmö, och dansar såklart. Har dansat allt från reggaeton till dancehall men allra mest streetdance. Jag har dansat så länge jag kan minnas, och har alltid älskat att göra det.

För andra året i rad är jag en av ledarna på danZfits dance camp.

Jag har stor erfarenhet av både shower och tävlingar, och ser fram emot att använda dessa genom att få dansa street med ungdomarna nu i höst. Hoppas vi ses!”