Show / TävlingsgruppVi finns på Glädjebacksgatan 7!


Kontakt:

Email: info@danzfit.se

Tel: 0702-104555  

facebook: DanZfit

instagram: danzfit.trelleborg                                         

Tävlingsgrupp / showgruppAUDITION FÖR TÄVLING- OCH SHOWGRUPPER PÅ DANZFIT 31:a JANUARI! -THE RECRUITZ 


Det är nu möjligt att söka till danZfits uppträdande grupper! Älskar du dans och är mellan 10-16 år? Vill du tävla i tävlingar som streetstar dance school challenge och spela in coola dansvideos? Anmäl dig till audition för våra tävlings- och showgrupper senast den 22:a Januari genom att maila tanridrio@gmail.com. Du behöver inte dansa på studion för att göra audition!


Mailets innehåll:

  • Ålder
  • Dansbakgrund
  • Vad kan du tillföra?
  • Låten till din förberedda dans


På auditiondagen 31:a Januari ska du ha tränat in en koreografi till valfri låt som är max 1 minut. Det behöver inte vara din egen koreografi, sålänge den visar dina främsta styrkor. Kolla gärna in vår instagram för att se mer av vad vi gör (@the_recruitz). Audition äger rum i studion på Glädjebacksgatan 7, Trelleborg.


CORONA

Efter föranmälningsdeadline (den 22:a) kommer information kring tider på audition den 31:a Januari beroende på antal sökande. Vi delar upp auditiontider så att vi kan genomföra en coronaanpassad audition. Vi dansar i stora salar och tvättar händerna samt håller rimligt avstånd. 
STREETSTAR 2020 (Hösten 2020)

Vi saknar några betalningar för tävlingsavgiften och filminspelningen gällande elever som tävlade i  streetstar 2020. Vissa har bara betalat för kläderna inte avgifterna. se mejl som skickades innan tävling. 

Vänligen swisha till Frida 0702-104555 eller betala in till bankgiro 197-9798. (150kr för filminsplening och 150kr för tävlingsavgift per grupp man var med i)

unnamed-3