LÄRARE/INSTRUKTÖRER/KONTAKT

FRIDA (Streetjazz, Street, Zumba Kids, ZUMBA, STRONG Nation, Barre Move, Zumba STEP & TONING, Booiaka, Zumba GOLD)

Frida är ägare och grundare av danzfit. En barndomsdröm som blev verklighet!

Dansen har alltid varit hennes stora passion i livet. Frida började undervisa barndans redan i ung ålder. Hon är skolad inom street och jazzdans, men har dansat och undervisat många olika stilar genom åren.

Hon är även utbildad inom olika fitness program. Dansen ligger dock varmt i hjärtat och det syns i hennes klasser!

Hon älskar att inspirera andra och dela med sig av den glädje hon själv känner för dansen.

Som instruktör och danspedagog är det viktigt att hela tiden utvecklas, att få bredare kunskap för att kunna erbjuda de bästa klasserna. Hon har dansat i New York på ripley dance studio och Broadway dance studio, och varit på zumba convention i Usa.

Hon har även utbildning i dans för hälsa som är en metod för att hjälpa tjejer 13-18 år med pyskisk ohälsa. 

Frida har bla licenser och utbildningar inom Aerobic/step, Afro, Booiaka®, Core, Barre Move, Dance Detox Flow,  Zumba®Fitness, Zumba®Toning, Zumba®Step, Zumba®Gold, Zumba®Kids Zumba®Kids jr, STRONG by Zumba. Pro Skills. Dans för hälsa. "Mina klasser är fulla av positiv energi och dansglädje! Kom och prova du med!"

ULRIKA (ZUMBA, STRONG Nation)

Ulrika är instruktör i Zumba och STRONG Nation. Ulrika har alltid tyckt om att dansa. Som liten dansade hon jazzbalett och har även hållit på med gymnastik.

Efter att hon själv slutade att träna gymnastik så började hon som tränare för barngrupper. Zumba kom in i hennes liv 2011, då hon började gå och dansa för Frida.

Efter ett par år utbildade Ulrika sig till instruktör och har varit det sen 2015. Hon är sen 2016 även STRONG instruktör. Ulrika har en enorm pedagogisk förmåga. Hennes resa som instruktör är en uppåtkurva och danzfit är så glada att ha henne med i teamet.

"Jag hoppas kunna inspirera andra till att känna samma glädje för dans som jag själv gör!

CECILIA (ZUMBA)

Cecilia är instruktör i Zumba och har dansat på Danzfit sen 2017. Som barn har Cecilia dansat Gammeldans och som ungdom både Bugg och Linedance. ”När jag dansar känner jag glädje, energi och positivitet. Det vill jag sprida vidare till alla som deltar!”


TANIA (Street, danZfit street)

Mitt namn är Tania och jag är snart 19 år. Jag bor i Lund och studererar på universitetet. Har dansat allt från reggaeton till dancehall men allra mest streetdance. Jag har dansat så länge jag kan minnas, och har alltid älskat att göra det.

Jag har jobbat på danZfit sen 2017

Jag har stor erfarenhet av både shower och tävlingar, och ser fram emot att använda dessa genom att få dansa street med ungdomarna nu i höst. Hoppas vi ses!”

IDA (danzfit mix)

Ida är 22 år gammal. Studerar till socionom på malmö universitet. Jobbar på Ica supermarket som färskvaruchef. Tränat truppgymnastik i 16 år, tävlingsgymnast sedan 2006 i både mixlag och damlag (tjejlag). Tävlat i fristående, trampett och tumblinggolv. Gymnastiktränare sedan 2010 Bamsegympa Basgrupp Tävlingstrupp Pojkar Parkour

För mig är dans det bästa sättet att slappna av på.  Genom dansen kan man uttrycka så mycket känslor, hämta energi och bara få vara.  Jag som ledare vill sprida massa härlig energi och glädje, bidra till gemenskap och personlig utveckling.

JONNA (streetjazz, jazzdans)

Jonna har en bakgrund som musikalartist, danslärare och koreograf och har bla medverkat i ”A Chorus Line” på Göteborgsoperan, dansat i reklamfilm för Justin Timberlakes turné. Sedan 2005 har hon jobbat på Musikteaterskolan i Bjärnum som lärare för unga vuxna mellan 18-30.

Vi är väldigt stolta och glada att få ha henne som pedagog hos oss på danzfit.

ANYA (danZfit kids)

Anya är 19 år och pluggar till förskollärare. Tidigare har hon jobbat som funkykids-instruktör i Ystad. Anya älskar att dansa och har tidigare dansat jazzdans i cirka 2 år innan hon själv började dansa på DanZfit. Som person är Anya en glad, lugn och social tjej. Med tanke på Anyas bakgrund som utbildad barnskötare är hon väldigt pedagogisk och älskar att jobba med barn.

”Dansen är ett sätt för mig att uttrycka mig på, genom dansen känner jag glädje och positivitet. Efter ett danspass har man sån härlig energi. Jag vill ge andra möjligheten till att uttrycka sig genom dansen och få känna på den glädje som dansen för med sig”

unnamed-3