Ledare

FRIDA (Streetjazz, Street, Yinyoga, Zumba Kids, ZUMBA, STRONG Nation, Barre Move, Zumba STEP & TONING, Booiaka, Zumba GOLD)

Frida är grundare av danzfit. En barndomsdröm som blev verklighet!

Dansen har alltid varit hennes stora passion i livet. Frida började undervisa barndans redan i ung ålder. Hon är skolad inom street och jazzdans, men har dansat och undervisat många olika stilar genom åren.

Hon är även utbildad inom olika fitness program. Dansen ligger dock varmt i hjärtat och det syns i hennes klasser!

Som instruktör och danspedagog är det viktigt att hela tiden utvecklas, att få bredare kunskap för att kunna erbjuda de bästa klasserna. Hon har dansat i New York på ripley dance studio och Broadway dance studio, och varit på zumba convention i Usa.

Hon har även utbildning i dans för hälsa som är en metod för att hjälpa tjejer 13-18 år med pyskisk ohälsa. 

Frida har bla licenser och utbildningar inom Aerobic/step, Afro, Booiaka®, Core, Barre Move, Dance Detox Flow,  Zumba®Fitness, Zumba®Toning, Zumba®Step, Zumba®Gold, Zumba®Kids Zumba®Kids jr, STRONG Nation. Pro Skills. Dans för hälsa. "Mina klasser är fulla av positiv energi och dansglädje! Kom och prova du med!"

TANIA (Street- mixar stilar inom reggaeton, dancehall, afro och andra streetstilar)

Tania är snart 22 år och bor i Malmö och studererar på universitetet. Dans har alltid varit en del av hennes liv. Tania har varit en av huvud coacherna på danzfit sedan 2017 och är co creator av The Recruitz tillsammans med Frida där de nått flera framgångar.

"Jag har stor erfarenhet av både shower och tävlingar, och ser fram emot att använda dessa genom att få dansa street med ungdomarna nu i höst. Hoppas vi ses!”

ANYA (danZfit kids)

Anya är 22 år och läser till förskollärare. Tidigare har hon jobbat som funkykids-instruktör i Ystad. Anya älskar att dansa och har tidigare dansat jazzdans i cirka 2 år innan hon själv började dansa på DanZfit. Som person är Anya en glad, lugn och social tjej. Med tanke på Anyas bakgrund som utbildad barnskötare är hon väldigt pedagogisk och älskar att jobba med barn.

Hon kommer undervisa i zumbakids och danzfit mix där hon kommer kombinera olika stilar för att ge eleverna grundkunskaper för att utvecklas vidare i dansen.

”Dansen är ett sätt för mig att uttrycka mig på, genom dansen känner jag glädje och positivitet. Efter ett danspass har man sån härlig energi. Jag vill ge andra möjligheten till att uttrycka sig genom dansen och få känna på den glädje som dansen för med sig”.

TILDE (streetjazz/contemporary) 

Tilde är 18 år med 15 års erfarenhet inom både dans och föreställningar. Hon är skolad inom balett och jazz men nu på senare år har hon mestadels dansat olika streetstilar. Dansen har alltid varit en stor del av hennes liv och ett viktigt sätt att uttrycka hennes känslor på. "Under mina lektioner vill jag att eleverna ska utvecklas , vara sig själva och framförallt känna glädje!"

MIKAELA (commercial street)

Mikaela började älska dans sedan hon var liten och när hon växte upp insåg hon att dans var hennes passion. Mikaela har fått erfarenhet av olika stilar, shower, uppträdanden och tävlingar och hon gillar alltid att prova olika stilar och speciellt kommersiella.

"Dans är min trygga plats och jag vill dela den med alla och få dem att känna sig trygga och ha kul när de dansar"

HELEN (afrobeat)

My name is Helen, I'm from west Africa Nigeria to be precise, i grew up with dance being a part of my culture.

I trained in several styles such as Hip Hop, Heels and Afro. I started my journey at Malmö dansakademi and also was a member of obsession crew, recently participated in the UDO 2023 competition and took 2ND place.

I have always wanted to create an environment where my students can have fun, become better and be happy.

ALMA (dance mix)

Alma är 18 år och har dansat på Danzfit i ca 6 år. Hon har varit med i tävlingsgruppen The Recruitz och har mestadels dansat olika streetstilar, men hittar även intresse i jazz. Hon har varit hjälpledare till flera klasser men kommande termin blir hon huvudledare tillsammans med Stella i dance mix. Hon hoppas på en rolig termin där eleverna ska känna sig trygga, glada och fria när de dansar!”

STELLA (dance mix )

Stella har dansat sen hon var 3 år gammal och älskar dans! Hennes favoritstilar är jazz, musikal och dancehall. Hon är medlem i The Recruitz och har varit hjälptränare på danzfit i ca ett år, där hon även haft huvudansvar vissa veckor. Nu blir hon huvudledare tillsammas med Alma på måndagar i dance mix.

NILS (killgrupp street styles)

Nils har dansat sedan han var liten och tävlat och uppträtt med The Recruitz. Han har jobbat som hjälpledare på danzfit och är väldigt omtyckt. Nu får han sin egen klass där han vill inspirera andra killar att börja dansa. Stilen är mestadels street och det kommer bla dansas coola dance covers. 

ULRIKA (ZUMBA, STRONG Nation)

Ulrika är instruktör i Zumba och STRONG Nation. Ulrika har alltid tyckt om att dansa. Som liten dansade hon jazzbalett och har även hållit på med gymnastik. Zumba kom in i hennes liv 2011, då hon började gå och dansa för Frida.

Efter ett par år utbildade Ulrika sig till instruktör och har varit det sen 2015. Hon är sen 2016 även STRONG instruktör. Ulrika har en enorm pedagogisk förmåga. Hennes resa som instruktör är en uppåtkurva och danzfit är så glada att ha henne med i teamet.

"Jag hoppas kunna inspirera andra till att känna samma glädje för dans som jag själv gör!

CECILIA (ZUMBA)

Cecilia är instruktör i Zumba och har dansat på Danzfit sen 2017. Som barn har Cecilia dansat Gammeldans och som ungdom både Bugg och Linedance. ”När jag dansar känner jag glädje, energi och positivitet. Det vill jag sprida vidare till alla som deltar!”