Ledare

FRIDA (Streetjazz, Street, Yinyoga, Zumba Kids, ZUMBA, STRONG Nation, Barre Move, Zumba STEP & TONING, Booiaka, Zumba GOLD)

Frida är ägare och grundare av danzfit. En barndomsdröm som blev verklighet!

Dansen har alltid varit hennes stora passion i livet. Frida började undervisa barndans redan i ung ålder. Hon är skolad inom street och jazzdans, men har dansat och undervisat många olika stilar genom åren.

Hon är även utbildad inom olika fitness program. Dansen ligger dock varmt i hjärtat och det syns i hennes klasser!

Som instruktör och danspedagog är det viktigt att hela tiden utvecklas, att få bredare kunskap för att kunna erbjuda de bästa klasserna. Hon har dansat i New York på ripley dance studio och Broadway dance studio, och varit på zumba convention i Usa.

Hon har även utbildning i dans för hälsa som är en metod för att hjälpa tjejer 13-18 år med pyskisk ohälsa. 

Frida har bla licenser och utbildningar inom Aerobic/step, Afro, Booiaka®, Core, Barre Move, Dance Detox Flow,  Zumba®Fitness, Zumba®Toning, Zumba®Step, Zumba®Gold, Zumba®Kids Zumba®Kids jr, STRONG by Zumba. Pro Skills. Dans för hälsa. "Mina klasser är fulla av positiv energi och dansglädje! Kom och prova du med!"

ULRIKA (ZUMBA, STRONG Nation)

Ulrika är instruktör i Zumba och STRONG Nation. Ulrika har alltid tyckt om att dansa. Som liten dansade hon jazzbalett och har även hållit på med gymnastik.

Efter att hon själv slutade att träna gymnastik så började hon som tränare för barngrupper. Zumba kom in i hennes liv 2011, då hon började gå och dansa för Frida.

Efter ett par år utbildade Ulrika sig till instruktör och har varit det sen 2015. Hon är sen 2016 även STRONG instruktör. Ulrika har en enorm pedagogisk förmåga. Hennes resa som instruktör är en uppåtkurva och danzfit är så glada att ha henne med i teamet.

"Jag hoppas kunna inspirera andra till att känna samma glädje för dans som jag själv gör!

CECILIA (ZUMBA)

Cecilia är instruktör i Zumba och har dansat på Danzfit sen 2017. Som barn har Cecilia dansat Gammeldans och som ungdom både Bugg och Linedance. ”När jag dansar känner jag glädje, energi och positivitet. Det vill jag sprida vidare till alla som deltar!”

TANIA (Street, danZfit street, danzfit mix)

Mitt namn är Tania och är 19 år. Jag bor i Malmö och studererar på universitetet. Har dansat allt från reggaeton till dancehall men allra mest streetdance. Jag har dansat så länge jag kan minnas, och har alltid älskat att göra det.

Jag har jobbat på danZfit sen 2017

Jag har stor erfarenhet av både shower och tävlingar, och ser fram emot att använda dessa genom att få dansa street med ungdomarna nu i höst. Hoppas vi ses!”

VINJA (street)

Vinja är 19 år och går sitt sista år på Lunds dans och musikal gymnasium där hon går inriktning dans spetsutbildning. Vinja är uppvuxen I Berlin och började dansa vid 12 års åldern på en dansskola så kallad Flying steps academy. Sedan flyttade hon till Malmö och har sedan dess dansat i Köpenhamn på Copenhagen dance space. Hon dansar allt från balett till contemporary, afro, modern, jazz och stepp men min absoluta favoritstil är och kommer nog alltid att vara street. Vinja har erfarenhet av att ställa upp och även koreografera till tävlingar, shower, musikvideor och har även undervisat sen tidigare både I Berlin och I Malmö.  "Dans är ett sätt för mig att uttrycka mig och visa vem jag är och jag glädjer mig enormt mycket till att dela detta med er och hoppas kunna bidra till att mina elever utvecklas på bästa möjliga sätt." 

Hoppas att vi ses till våren! 

JONNA (streetjazz, jazzdans)

Jonna har en bakgrund som musikalartist, danslärare och koreograf och har bla medverkat i ”A Chorus Line” på Göteborgsoperan, dansat i reklamfilm för Justin Timberlakes turné. Sedan 2005 har hon jobbat på Musikteaterskolan i Bjärnum som lärare för unga vuxna mellan 18-30.

Vi är väldigt stolta och glada att få ha henne som pedagog hos oss på danzfit.

EDDA-KLARA (jazz, danzfit mix)

Jag heter Edda-Klara Krantz, är 17 år (blir 18 till hösten) och ska snart påbörja mitt tredje och sista år på Lunds Dans o Musikal Gymnasium, där jag pluggar spetsutbildningen i dans. På gymnasiet studerar/har jag studerat jazz, balett, modern, street, stepp och koreografi. Jag har tidigare jobbat som tränare i 4 år på Trelleborgs Konståkningsklubb både i dans och konståking. Jag var även själv aktiv åkare i klubben från det jag var fyra år fram till 2018. Min erfarenhet i dansen började på konståkningen där jag dansade både balett, jazz, modern och även lite zumba. När jag sedan började gymnasiet så fick jag mer, ny och bättre kunskap inom dansen. Utifrån detta har jag även varit med i/koreograferat till is-shower, dans-shower och dans uppvisningar. ”Att få se ens elever utvecklas inom dansen o sig själva tycker jag är enormt kul och spännande. Jag hoppas att kunna bidra till detta och samtidigt få dela med mig av den kärlek jag har till dansen med er. Hoppas att vi ses!”

ANYA (danZfit kids)

Anya är 20 år och pluggar till förskollärare. Tidigare har hon jobbat som funkykids-instruktör i Ystad. Anya älskar att dansa och har tidigare dansat jazzdans i cirka 2 år innan hon själv började dansa på DanZfit. Som person är Anya en glad, lugn och social tjej. Med tanke på Anyas bakgrund som utbildad barnskötare är hon väldigt pedagogisk och älskar att jobba med barn.

”Dansen är ett sätt för mig att uttrycka mig på, genom dansen känner jag glädje och positivitet. Efter ett danspass har man sån härlig energi. Jag vill ge andra möjligheten till att uttrycka sig genom dansen och få känna på den glädje som dansen för med sig”

TILDE (streetjazz) 

Info kommer strax

DANIELLA (Är I Italien och återvänder senare i höst).

Daniella blev färdigutbildad sommaren 2020 som show och musikal artist i Göteborg. Hon har bl.a. varit med i ”Trollflöjten” på Göteborgs Stadsteater, gjort ”Pelle Erövraren” på Helsingborgs Stadsteater, varit dansare på ”The Concept” och dansat på ”Mary Kay Seminar” i Göteborg. Utöver allt detta är Daniella också Certifierat Zumba Instruktör

”Jag är en lekfull och glad person som älskar nya utmaningar. En som älskar att se framsteg och utveckling i folk. Jag tycker det ska bli riktigt kul att få jobba på Danzfit. Ser framemot att se energin, glädjen och utvecklingen hos er”