The Recruitz

Tävlingsgrupp / showgrupp

The Recruitz (stängd grupp) 

Följ oss på instagram: the_recruitzAUDITIONS FÖR THE RECRUITZ 2024!
I år har vi valt att ha auditions redan i höst!
Det är dags att ta The Recruitz till nya nivåer. 2024 planerar vi att, inte bara ha ett fartfyllt och händelserikt dansår, vi tänkte börja med det fartfyllda redan till våren.

Därför söker vi nu erfarna dansare som är 12 år och uppåt. Erfarenhet i crew-tävlingsgrupper är absolut ett plus. Stilarna vi jobbar med faller under Street-paraplyet. Vi ser helst att du tar klasser utöver i veckan, gärna hos oss på danZfit. Kom ihåg att vi är en en show- och tävlingsgrupp. Du ska känna dig bekväm att dansa inför publik, inför dina danskamrater och ge allt även på träningarna. Anmälan sker till info@danzfit.se och ska skickas in SENAST 12:e November och för att din anmälan ska vara giltigt behöver vi följande innehåll i mailet:
- Ditt namn, din ålder och stad du bor i.
- Lite om din dansbakgrund. Har du uppträtt mycket? Tävlat?
- Lite om vilka stilar du dansar. Ett plus är hiphop, dancehall och reggaeton.
OBS! Maila från samma mail du vill få din kallelse på. Annars måste du ange en annan mail TYDLIGT i anmälan.

Auditions äger rum den 2:a December. När du skickat in mailet och anmälan stänger, kommer du att få en bekräftelse samt en kallelse till audition. Där får du också fler detaljer kring tid och plats. I år kommer auditions se lite annorlunda ut. Man behöver inte förbereda något på egen hand, utan det räcker med att man dyker upp i tid och redo att visa oss vad man går för. Auditionanmälan och närvaro är ett måste om man vill dansa med The Recruitz. Vi kommer inte ha officiella auditions till våren, så om man inte kan komma så är man välkommen på auditions inför nästa dansår.SISTA TRÄNINGSTIDER STREETSTAR 2023 (Liljeskolan):

Sön 22/10 kl 12-1330 // 1400-1530

Tis 31/10 kl12-16- ha med matsäck!

Tors 2/11 kl12-16- ha med matsäck!UTMÄRKELSER:


  • 2022 - TVÅ PRISER i STREETSTAR/DSC - 3:d place Next Generations ( 14-16 år) AND Peoples´s Choice award 
  • 2022 - ANDRA PLATS I  "THE SHOWOFF"
  • 2022 - TALANG TV4 AUDITION + SEMIFINAL - THE RECRUITZ jr (11-13 år)
  • 2021 - TVÅ PRISER I STREETSTAR / DSC: - People´s choice award - new talent  (10-13 år) AND  next generation (14-16 år)
  • 2020 - TVÅ PRISER I STREETSTAR /DSC: - 3:d place New Talent, (10-13 år)  AND Peoples´s Choice award New talent (10-13 år)