Beskrivning av kurserna och träningspassen

danZfit 

Dans & Fitness i Trelleborg


Vi finns på Glädjebacksgatan 7!


Kontakt

Email: info@danzfit.se

Tel: 0702-104555


FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM!!  
GRUPPTRÄNING

Booiaka® - För dig som älskar att dansa! Ett funkigt dansfitness pass med musik och moves från hiphop, R&B, Jamaican mm

 

Barre Move - Ett effektivt styrkepass med inspiration från balett, yoga och funktionell träning.

 

Zumba®- Ett energifullt pass för dig som vill dansa dig i form. Här blandas latinska rytmer och steg med världsmusik- Enkelt att följa med- Mycket upprepningar!

 

Zumba®Toning - Ett intensivt zumbapass med styrka. Här använder vi toningsticks för att öka muskelträningen under passet   

 

Zumba®Step - Zumba® med stepbräda som redskap. Klassiska step-up steg varvas med zumba och styrka för effektfull träning.

 

Zumba®Gold - För den yttersta nybörjaren och aktiva äldre och övriga med behov av lägre tempo. En Zumba Gold klass har lägre intensitet  och är väldigt basic i steg och kombinationer och inga hopp. Ger härlig energi och glädje och rörelseförmågan förbättras.

 

STRONG by Zumba® - är ett gruppträningsprogram som lättast kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition. Rörelserna är synkroniserade med musiken och tempot som ger passet en hög intensitet. Genom att använda sig av sin egen kroppsvikt, kommer man att få muskulär uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik!

 

Dance Detox Flow (finns fn inte på schemat): Det är en dansklass i lättsamt träningsformat.

Klassen är uppdelad i tre delar; den inleds med en teknikuppvärmning, därefter en golvdel, och sen en koreografidel i flöde till musik.

Stilen och känslan är inspirerad av contemporary och modern jazz.

Syftet är att få rensa ut stress och onödig anspänning och känna sig stark, samtidigt som man får vara mjuk och graciös.

 

 

BARN/UNGDOM

Zumba®Kids Jr - Lekfull dans för barn. Här får barnen lära sig lättare danssteg, känna rörelseglädje och framförallt ha riktigt roligt. Förutom en enklare koreografi som vi övar på under terminen så flyger vi varje vecka till olika länder och testar olika dansrytmer, barnen samlar "flaggor" (klistermärken till sitt zumbapass som de får i början på terminen.


Zumba®Kids - Här fokuserar vi mer på dansen och leker mindre. Här behöver barnen kunna fokusera längre och ta instruktioner. Koreografierna är speciellt anpassade för barn, till musik som de gillar o kan känna igen. Zumba®Kids ökar barnens koordinationsförmåga, fokus och självkänsla.

 

BOO Street - Streetdans med inspiration från stilar som hiphop, reggae,dancehall, afro mm. Koreografitränings samt teknik och

kroppskontroll/styrka


Jazz kids - För dig som vill utvecklas inom dans och lära dig grundteknik. Vi kommer lära oss piruetter, fina linjer och hållning i dansen. Vi tränar både teknik och koreografi.

 

danZfit mix -  Vi tränar både teknik och grundsteg. Här har vi blandade stilar av jazz, street, show till musik som de känner igen.


danZfit street - Vi tränar grundsteg/teknik samt koreografi. Stilen är street.

 

Streetjazz - Teknikträning & koreografier. Allt från piruetter till häftiga street moves. Minst 3 terminer erfarenhet eller motsvarande.