Beskrivning av kurser och träningspass

GRUPPTRÄNING

Booiaka® - För dig som älskar att dansa! Ett funkigt dansfitness pass med musik och moves från hiphop, R&B, Jamaican mm

 

Barre Move - Ett effektivt styrkepass med inspiration från balett, yoga och funktionell träning.

 

Zumba®- Ett energifullt pass för dig som vill dansa dig i form. Här blandas latinska rytmer och steg med världsmusik- Enkelt att följa med- Mycket upprepningar!

 

Zumba®Toning - Ett intensivt zumbapass med styrka. Här använder vi toningsticks för att öka muskelträningen under passet   

 

Zumba®Step - Zumba® med stepbräda som redskap. Klassiska step-up steg varvas med zumba och styrka för effektfull träning.

 

Zumba®Gold - För den yttersta nybörjaren och aktiva äldre och övriga med behov av lägre tempo. En Zumba Gold klass har lägre intensitet  och är väldigt basic i steg och kombinationer och inga hopp. Ger härlig energi och glädje och rörelseförmågan förbättras.

 

STRONG Nation® - är ett gruppträningsprogram som lättast kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition. Rörelserna är synkroniserade med musiken och tempot som ger passet en hög intensitet. Genom att använda sig av sin egen kroppsvikt, kommer man att få muskulär uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik!

 

Yinyoga- Nyhet from HT 21

 

 

BARN/UNGDOM

Streetjazz - Teknikträning & koreografier. Allt från piruetter till häftiga street moves.För streetjazz forts. krävs att man har dansat streetjazz ett par terminer och har grundkunskaper inom jazzteknik.


Street - Streetdans med inspiration från stilar som hiphop, reggae,dancehall, afro mm. Koreografitränings samt teknik och

kroppskontroll/styrka


danZfit street Mix - Vi tränar grundsteg/teknik samt koreografi. Stilen är street (street från gatan- vi testa olika streetstilar)


Jazz- För dig som vill utvecklas inom dans och lära dig grundteknik. Vi kommer lära oss piruetter, fina linjer och hållning i dansen. Vi tränar både teknik och koreografi.

 

danZfit mix -  Vi tränar både teknik och grundsteg. Här har vi blandade stilar av jazz, street, show till musik som de känner igen.


Zumba®Kids Jr - Lekfull dans för barn. Här får barnen lära sig lättare danssteg, känna rörelseglädje och framförallt ha riktigt roligt. Förutom en enklare koreografi som vi övar på under terminen så flyger vi varje vecka till olika länder och testar olika dansrytmer, barnen samlar "flaggor" (klistermärken till sitt zumbapass som de får i början på terminen.


Zumba®Kids - Här fokuserar vi mer på dansen och leker mindre. Här behöver barnen kunna fokusera längre och ta instruktioner. Koreografierna är speciellt anpassade för barn, till musik som de gillar o kan känna igen. Zumba®Kids ökar barnens koordinationsförmåga, fokus och självkänsla.