JOBBA HOS OSS


Bli en av oss!

Jobba som danslärare hos oss!


Om du är den vi söker ska du verkligen älska att träffa barn och ungdomar! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att deltagarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje lektion. Du ska vara den som inspirerar till att hitta glädjen och gemenskapen i dans och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.


Du är trygg och säker i dig själv och vi ser gärna att du gått danslinjen på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha dansat tillräckligt mycket och ha den rätta personligheten så ta chansen och sök idag till världens roligaste extrajobb!


MERITERANDE

Instruktörsutbildning

Dans

Danskunnig

Barn- och ungdomsidrott, ledarerfarenhet


Vi lägger stor vikt vid personlighet och passionen för dans och brinnande intresse för barn & ungdomar. Minimum ålder är 17år.


Arrbetstider är eftermiddagar/kvällar /helg


Vi söker lärare i alla möjliga stilar, så tveka inte att höra av dig.


Skriv kort om dig själv, din erfarenhet och vilka stilar du kan undervisa i. 


Mejla din ansökan till Frida på info@danzfit.se
För oss på danZfit är det viktigt att era personuppgifter hanteras på ett tryggt sätt. Den 25maj 2018 började GDPR (General Data protection Regulation) att gälla i Sverige och resten av EU. GDPR är en ny dataskyddslag som ersätter nuvarande personuppgiftslagen.

 

Vi behöver uppgifterna så att vi kan kontakta dig kring dansstudions verksamhet.

Uppgifterna delas inte till tredje part.

Vi spar uppgifterna så länge du är medlem och därefter så länge vi är arkiveringsskyldiga mot skattemyndigheten.